Hidratantni gel + preprimer: Hydra Veil stvara savršeno make-up 'platno'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.05.2013.

1

Illamasqua Hydra Veil

Illamasqua Hydra Veil

Illamasqua je spajajući preparativnu i dekorativnu kozmetiku lansirala Hydra Veil, prvi proizvod koji hidratizira i njeguje kožu istovremeno stvarajući savršeno platno za make-up

Proizvod dolazi u okviru najnovije Illamasquine kolekcije Paranormal, koja poziva na aktivaciju osjetila neočekivanim teksturama. Prema riječima Davida Hornea, Illamasquinog direktora razvoja novih proizvoda, s Hydra Veilom brand ne ulazi u sferu preparativne kozmetike:

Hydra Veil je specijalno formuliran za savršeno nadopunjavanje s Illamasquinim podlogama te je savršen proizvod za klijente koji imaju najviša očekivanja

"Illamasqua je brand koji sluša svoje klijente. Neki od njih su nam govorili kako konstantno imaju predrasude o Illamasquinim visokopigmentiranim i dugotrajnim podlogama. Stoga smo razvili Hydra Veil, visokokvalitetni gel koji stvara izvrsnu ravnotežu između hidratacije i pripreme kože te osnažuje efikasnost make-upa osiguravajući mu savršeno platno za izražavanje drugog Ja kroz make-up", kaže David.
 
Postavlja se pitanje zašto bi klijenti Illamasque koristili Hydra Veil radije nego li samo hidratantnu kremu, ili samo primer? David Horne je objasnio i to: "Oduševili su nas trenutni rezultati koje Hydra Veil pruža. Za brand koji je poznat po bogato pigmentiranim bojama, ovaj novitet dolazi u obliku gela s dodatnom hidratacijom, a spriječava upijanje podloge u suhe dijelove i linije lica. Hydra Veil je specijalno formuliran za savršeno nadopunjavanje s Illamasquinim podlogama te je savršen proizvod za klijente koji imaju najviša očekivanja."

Hidratantni gel Hydra Veil je istovremeno antialergent i antiseptik. Kožu čini baršunastom, te sadrži sastojke koji privlače, pohranjuju i čuvaju prirodnu vlažnost kože. Također, ekstakt ljekovite biljke Acmella olerscea smiruje kožu, a mikroalga Heamatococcus pluvalis štiti kožu od sunčevih opeklina, fotodermatoze, bora i staračkih pjega.

U Illamasquinom monobrand storeu na zagrebačkom Cvjetnom trgu te Müllerovim poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu cijena Hydra Veila iznosi 270 kuna.


VIŠE O TEMAMADavid Hornepreparativna kozmetikadekorativna kozmetikaIllamasquahidratantni gelpodloga za make-upAcmella olersceaprimer
Povezano