Helstrom na kanalu Fox, Marvelovi junaci kreću u borbu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.11.2020.

0

Helstrom

Helstrom

'Helstrom' je serija nastala prema Marvelovim junacima Daimonu i Satani Helstrom koji se svakodnevno bore protiv najgoreg od čovječanstva

Daimon (Tom Austen) i Ana Helstrom (Sydney Lemmon) su brat i sestra koji žive u Portlandu, odnosno San Franciscu. Daimon je fakultetski profesor koji pomaže Centru za mentalno zdravlje Sveta Terezija, koristeći svoje demonske sposobnosti. Ana istodobno radi kao trgovac antikvitetima koji svojim psihičkim moćima pronalazi i ubija kriminalce. Njihova majka Victoria (Elizabeth Marvel) zatvorena u Svetoj Tereziji zbog posjedovanja demona po imenu Majka. Njezin suprug bio je moćni sotonski serijski ubojica.

Daimon je prisiljen na suradnju s Gabriellom Rosetti (Ariana Guerra), agenticom iz Vatikana, nakon što redar po imenu Keith Spivey nestane nakon racije na demonsku grobnicu. Ana i njezin saveznik, Čuvar (Robert Wisdom), otkrivaju čudan kostur u grobnici, a Ana uzima lubanju da je pregleda. Gabriella, skeptik, suočava se s majkom ne znajući u kakvoj će se opasnosti naći. Daimon pronalazi simbol koji je njegova majka nacrtala na zidu, a Ana isti simbol nalazi na lubanji...

Ana i Daimon jedini su junaci koji imaju supermoći za se bore protiv ovakve vrste zla.

"Helstrom" je serija nastala prema Marvelovim junacima Daimonu i Satani Helstrom koji se svakodnevno bore protiv najgoreg od čovječanstva. Prva epizoda će biti premijerno prikazana 16. studenoga u 22:00h na kanalu FOX. Dvostruke epizode možete pratiti svakog ponedjeljka u isto vrijeme.

U glavnim ulogama: Tom Austen kao Daimon Helstrom, Sydney Lemmon kao Ana Helstrom, Elizabeth Marvel kao Victoria Helstrom, Ariana Guerra kao Gabriella Rossetti, Robert Wisdom kao Čuvar.


VIŠE O TEMAMATV serijeFox TVMarvelTom Austen(Sydney Lemmon
Povezano