HELLO VELJAČA! Južina je u Zagreb donijela 3 (rano)proljetna trenda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.02.2019.

100

Veljača je u Zagreb umjesto snijega donijela nimalo ugodnu južinu, na čijim su krilima na špicu došli i prvi (rano)proljetni trendovi

Stigla nam je veljača, a zajedno s njom - umjesto snijega tipičnog za ovo doba godine - nimalo ugodna južina. Visoke temperature i tanki živci ipak nisu poremetili pravila zagrebačke subotnje špice, osim što su malo izmijenili kronologiju trendova. Na špici smo tako već ove subote, kudikamo prije očekivanog, vidjeli i osjetili prve modne taktove proljetne sezone, koja uz neke nove na scenu vraća i neke vječne modne trendove.
Uz bok toplim kaputima i čizmama zagrebačkim su ulicama tako zavladale bajkerske jakne s efektom kože (prvi i neprikosnoveni trend bez kojeg je svaka proljetna sezona nezamisliva), poderane traperice (da, i to nam se vraća!) i (jedan olakšavajući prevrat) - cool tenisice, i to od neizbježnih starki preko šarenih 'ružnih' sportskih tenisica, pa sve do nešto glamuroznijih visokih modela zlatnog sjaja.
To je, naravno, samo dio prve špice u veljači, sve stylinge pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se