Helena Šopar, Iva Jerković i Kristina Bradač uljepšale The Global Party

Piše: CroModa.com
Objavljeno 18.09.2011.

0

Poznati hrvatski modeli okupirali su u petak navečer zagrebački klub Mansion na jedinstvenom zabavnom događaju The Global Party, koji se održavao u 80 najboljih klubova svijeta. Helena Šopar, Iva Jerković i Kristina Bradač oduševile su posjetitelje.

Mansion: Helena Šopar

Mansion: Helena Šopar

Poznati hrvatski modeli okupirali su u petak navečer zagrebački klub Mansion na jedinstvenom zabavnom događaju The Global Party, koji se održavao u 80 najboljih klubova svijeta.

Kao i u 80 najboljih klubova diljem Zemlje i zagrebački je Mansion sinoć predstavio jedinstveni party događaj The Global Party. Midikennov top model Helena Šopar na kratkom je proputovanju kroz hrvatsku, no nije htjela propustiti The Global Party: "Poznat mi je ovaj projekt. U New Yorku i Londonu izlazim u neke od klubova koji su dio ovog projekta. Drago mi je da događaj ima i humanitarni karakter pa smo zabavljajući se pomagali drugima. Mansion me oduševio", izjavila je prekrasna Helena.

Iva Jerković s društvom

Iva Jerković s društvom


Uz Helenu, u Mansionu su se zabavljale i ljepotice Kristina Bradač, Iva Jerković s društvom, pjevači Lana Klingor, Jacques Houdek koji je ujedno najavio i svoj skorašnji koncert: "Nakon tri godine vraćam se koncertom u Zagreb. Pozivam sve na moj solistički koncert u Mansionu u četvrtak 29. rujna" rekao je Jacques u pauzi od plesanja.

Ulazak u društvo 80 elitnih klubova, među kojima su i londonski Whisky Mist, marokanski Nikki Beach i amsterdamski Supperclub, veliko je priznanje, a sam je događaj imao i humanitarni karakter pa će prikupljena sredstva biti donirana humanitarnim udrugama koje projekt podržava.

Kristina Bradač

Kristina Bradač


U klubu Mansion idućih nas dana očekuju koncerti grupe Connect, Jacquesa Houdeka, a sljedećeg petka 23. rujna slijedi  još jedan vrhunski party uz gostovanje nove svjetske DJ zvijezde Thomasa Golda.

Povezano