HBO Max od danas dostupan u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2022.

0

HBO Max stigao u Hrvatsku

HBO Max stigao u Hrvatsku

Globalna ekspanzija streaming platforme tvrtke WarnerMedia nastavljena je danas lansiranjem HBO Maxa u Hrvatskoj, čime je nova platforma zamijenila HBO GO

U Hrvatskoj je od danas dostupan HBO Max, streaming platforma koja objedinjuje naslove iz HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals produkcije, uz još mnogo toga. HBO Max je zamijenio dosadašnju HBO GO platformu.
HBO GO korisnici s aktivnom direktnom pretplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu promotivnu cijenu pretplate koja iznosi samo 4,66 €/mjesečno, što je manje od HBO GO pretplate koja je iznosila 5,99 €/mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućava korisnicima da ostvare 33% popusta na regularnu mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu.
Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka također mogu iskoristiti ovu promotivnu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate. Za one koji se pretplate nakon 31. ožujka, regularna cijena mjesečne pretplate iznosit će 6,99 €/mjesečno. Bit će uvedena i nova opcija godišnje pretplate po cijeni od  54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućit će 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci. Kako biste se prijavili za instant pristup, posjetite www.hbomax.com.  

HBO Max će također biti dostupan kod odabranih operatera.
 
HBO Max nudi za svakoga ponešto, uključujući nagrađivane HBO serije “Nasljeđe”, “Igra prijestolja”, “Euforija” i “Mare iz Easttowna”, kao i nove HBO serije “Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa” i “Pozlaćeno doba”. Među naslovima iz Max Original produkcije je hit serija “I tek tako…”, kao i niz novih serija među kojima su “Komičari”, “Stvorena za ljubav”, “Seksualni život studentica, “Postaja jedanaest”, nova sezona serije “Vučji odgoj” i mnoge druge. DC produkcija uključuje film “Liga pravde Zacka Snydera” i seriju “Mirotvorac”, a Carton Network produkcija donosi naslove kao što su “Gumballov čudesni svijet” i “Mali titani, krenite!”. Među Warner Bros. filmovima su “Dina”, “Matrix: Uskrsnuća” i “Kralj Richard”.

Dio HBO Max ponude čine i istaknuti filmovi “Kimi”, “Život nakon”, “Bez naglih pokreta” i “Svi sveci mafije”. Među europskim Max Originals sadržajima su serije “Kamikaza” i “Slučaj Wanninkhof”. Tu je i niz kultnih serija kao što su “Prijatelji”, “Seks i grad”, “Tračerica”, “Vampirski dnevnici”, “Normalni ljudi”, “Djevojke”, “Žica”, “Bez oduševljenja, molim”, “Mentalist” i “Pravi detektiv”. Među reality formatima koji će se naći u HBO Max ponudi su “Trudna Amy”, “Nove zvijezde dizajna s Ellen DeGeneres”, “Otok švalera”, “Selena + chef” i “Pekarska utopija”, uz mnoge druge naslove.

VIŠE O TEMAMAHBOHBO Maxstreaming platformeWarnerMedia
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se