Havaianas za Valentinovo: Japanke u znaku najslađeg para

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.02.2019.

1

Havaianas za Valentinovo

Havaianas za Valentinovo

Ovog Valentinova možete iznenaditi vašu voljenu osobu, ali i sebe, simboličnim poklonom u kojem ćete oboje moći uživati

Ulaskom u veljaču približio se i najromantičniji dan u godini. Valentinovo je dan kada slavimo ljubav i uvijek je dobro pripremiti se unaprijed koliko god to zvučalo kao klišej. A kada je u pitanju priprema uvijek dobro dođe malo inspiracije ili ideja što raditi ili pokloniti kako bi se vaša najdraža osoba osjećala posebno na taj dan.
Ovog Valentinova možete iznenaditi vašu voljenu osobu, ali i sebe, simboličnim poklonom u kojem ćete oboje moći uživati.
Foto: Havaianas

Foto: Havaianas

Pripremate li se polako za nadolazeće trendove, toplije vrijeme ili wellness vikend ne možete pogriješiti s Havaianas kolekcijom za nju i njega.

Nova Disney kolekcija japanki je idealan dar za zaljubljene s obzirom na to da ju krasi jedan od najpoznatijih i najslađih parova ikada – Mickey i Minnie Mouse. Ova vesela kolekcija prati zabavni i šareni duh Havaianasa te bi svakome mogla izmamiti osmijeh na lice.

Printovi s razigranim i zaljubljenim Mickeyem i Minnie prisutni su na svakom modelu ove kolekcije te svatko može pronaći odgovarajući model za svoje bližnje i sebe istovremeno – Minnie za nju i Mickey za njega.

VIŠE O TEMAMAjapankesandaleHavaianasMinnie MouseValentinovoDan zaljubljenihDisney
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se