Havaianas i Mastermind donose cool rješenje za ljeto

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2023.

0

Foto: Havaianas

Foto: Havaianas

Havaianas lansira ekskluzivnu kolekciju u suradnji s japanskim brendom Mastermind. Brendovi ponavljaju uspješno partnerstvo iz 2020. godine, ali ovaj put u novom obliku.

2020. godine Mastermind i Havaianas uspostavili su uspješno partnerstvo kroz suradnju koja je objedinila dva modela, klasični TOP model japanki i po prvi put model Tradi Zori, sandalu koja je inspirirana japanskom tradicionalnom sandalom Zori, a savršen je spoj udobnosti i stila. U 2023. godini, brendovi ponavljaju uspješnu suradnju lansirajući ekskluzivni model koji ima potpuno novi dizajn i oblik.

Novi model stiže s puno stila i osobnosti. Radi se o Slide modelu s prepoznatljivim reljefom lubanje i ukrštenih kostiju koji su zaštitni znak brenda Mastermind.

Havaianas x Mastermind

Havaianas x Mastermind

Savršena kombinacija za sve one koji vole i ne mogu bez udobnosti i urbanog štiha, a nemojte propustiti i mogućnost da ih nosite uz čarape.

Foto: Havaianas

Foto: Havaianas

Proizvodi su dostupni od svibnja diljem Europe, Azije i SAD-a u veličinama od 35/36 do 45/46, po cijeni od 80€. Slidesice možete pronaći i narančastoj i crnoj boji.


VIŠE O TEMAMAsandalešlapeljetna obućaHavaianasMastermind
Povezano