Havaianas i danski brand Rotate udružili snage

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2022.

0

Havaianas x Rotate

Havaianas x Rotate

Rotate, poznati modni brend sa sjedištem u Kopenhagenu, i kultni brazilski brend Havaianas ujedinili su snage te lansirali limitiranu seriju japanki

Suradnja predstavlja savršenu fuziju stavova dvaju brendova spajajući tako visoki glamur i seksepilnost brenda Rotate s opuštenim brazilskim duhom Havaianasa.

U modnom kalendaru globalno predstavljanje ove suradnje rezervirano je za početak svibnja kada će ljubitelji mode biti upoznati s tri modela japanki koje uključuju Havaianasov poznati gornji gumeni potplat i istaknuti logo.

Svi modeli su ukrašeni s Rotate pribadačom na remenu, a dostupni su u prepoznatljivim bojama ovog danskog brenda – žarko ružičastoj i živopisnoj zelenoj, s Rotate logom otisnutim preko potplata. Jedan model japanki dolazi i s trendovskim printom pitona.

Havaianas x Rotate

Havaianas x Rotate

Dizajnirane kako bi upotpunile odvažnu paletu Rotate kolekcije proljeće/ljeto 2022., ove japanke odvest će vas od plaže pa sve do nekog modnog događaja. Osim toga, dizajnirate su tako da se mogu kombinirati uz Rotate haljina za savršeni ljetni look. Predstavljajući sjajan spoj opuštenog i otvorenog, kolekcija će se ovog ljeta moći kupiti diljem svijeta - od Kopenhagena do Sao Paula.


VIŠE O TEMAMAHavaianasRotatejapanke
Povezano