Havaianas i Daily Paper donose najcool japanke sezone

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.06.2022.

0

Foto: Havaianas

Foto: Havaianas

Daily Paper i bezvremenski klasik Havaianas udružili su se kako bi stvorili limitirano izdanje japanki ukrašeno prirodnim printom

Daily Paper je ekvivalent za modu i kulturu iza kojeg stoji 'pleme' multidisciplinarnih kreativaca koji kroz kreativnost, modu i edukaciju inspiriraju i motiviraju mlade pojedince i slave svoje vlastite korijene. Iz sezone u sezonu brand koristi svoje kolekcije kako bi skrenuo pozornost na raznoliku kulturu afričkih zajednica i potaknuo pokretanje značajnih promjena u segmentu očuvanja okoliša, prirodnih staništa i vraćanja zajednici zahvaljujući svom radu s afričkim nevladinim organizacijama.

Ujedinjeni u zajedničkom cilju, a kao nastavak nedavne linije Daily Papera "Protect Paradise", Daily Paper i bezvremenski klasik Havaianas udružili su se kako bi stvorili limitirano izdanje japanki. Ukrašen printom koji ilustrira divlje životinje i prirodu, dizajn ove kolekcije japanki odaje počast tropskom raju Mauricijusu i njegovim ugroženim vrstama.

Kampanja je inspirirana mirnim rajskim trenutkom zalaska sunca vizualiziranim kroz tople pastelne boje. Modeli kampanje žele skrenuti pažnju i na zaštitu i očuvanje prirodne divljači.

Havaianas x Daily Paper, 399 kn

Havaianas x Daily Paper, 399 kn

Smješten uz jugoistočnu obalu afričkog kontinenta, otok Mauricijus i njegova flora i fauna bili su glavni izvor inspiracije za ovaj dizajn, a kao rezultat je nastao prekrasan dizajn za najvažniji modni dodatak ovog ljeta – japanke. Tropske ptice, cvijeće i kornjače motivi su koji krase potplate japanki.


VIŠE O TEMAMAHavaianasDaily Paperjapanke
Povezano