Harnaaz Sandhu iz Indije nova je Miss Universe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2021.

0

Foto: PR / Benjamin Askinaz / Miss Unverse

Foto: PR / Benjamin Askinaz / Miss Unverse

Kao nova Miss Universe izabrana je dvadesetjednogodišnja Harnaaz Sandhu koja se profesionalno se bavi glumom, dok se naša predstavnica nije uspjela plasirati u finale

70. izbor za najljepšu ženu na svijetu, Miss Universe 2021. održan je jučer u gradu Eilatu u Izraelu. Među osamdeset ljepotica bila je i hrvatska predstavnica, Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević, koja se nije uspjela plasirati u finale odnosno u Top 16 najprestižnijeg izbora ljepote.

Iako je naša Ora otpočetka plijenila pažnju u prelijepoj haljini Matije Vuice i sjajno odradila preliminarno natjecanje voditelj Steve Harvey kao Top15 prozvao je missice Signapura, Paname, Portorika, Paname, Japana, Velike Britanije, Amerike, Indije, Vijetnama, Arube, Paragvaja, Filipina, Venecuele i Južne Afrike dok se Miss Francuske plasirala kao Top16 pobijedivši na internet glasanju.

Nakon prvog eliminacijskog dijela, natjecanja u kupaćim kostimima, priliku za ulazak u Top10 dobile su Paragvaj, Portoriko, USA, Indija, Južna Afrika, Bahami, Filipini, Francuska, Kolumbija i Aruba.

Harnaaz Sandhu

Harnaaz Sandhu

Ocjenjivački sud među, kojima su se našle i Adriana Lima poznati top model, voditeljica Adamari Lopez, nekadašnja Miss Universe Iris Mittenaere, glumica Marian Rivera , poznata Bollywoodska glumica Urvaski Raurela te dobitnica nagrade Emmy Rena Sofer, odabrali su najljepših 5: Indija, Paragvaj, Južna Afrika, Filipini i Kolumbija. Nakon kraćeg intervjua u Top 3 plasirale su se Paragvaj, Indija i Južna Afrika koje su odgovarale na postavljana pitanja.

Ora Antonia Ivanišević

Ora Antonia Ivanišević

Kao nova Miss Universe izabrana je dvadesetjednogodišnja Harnaaz Sandhu koja se profesionalno se bavi glumom. Kao najveći uzor ističe svoju ginekologinju majku uz koju jos odmalena volontira u kampovima za djevojčice educirajuci ih o higijeni. U slobodno vrijeme bavi se jogom, voli ples i kuhanje, a vjeruje u izreku da se "dobre stvari dešavaju osobama koje su koje ne prestaju vjerovati, zahvalne su, tude se i neprestano uče."


Njezine pratilje su Nadia Ferreira iz Paragvaja i Lalela Mswane iz Južne Afrike

U programu glamuroznog finala na spektakularnoj pozornici nastupili su JOJO i Noa Kirel.


VIŠE O TEMAMAOra IvaniševićMiss Universeizbori ljepote
Povezano