Hana gležnjačama i suknjom pokazala novi zimski modni krik

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.12.2018.

14

Hana Hadžiavdagić na zagrebačkoj špici | Foto: Zibar, CroModa

Hana Hadžiavdagić na zagrebačkoj špici | Foto: Zibar, CroModa

Na prvoj prosinačkoj špici u 2018. godini ulovili smo i Hanu Hadžiavdagić, koja se gležnjačama i suknjom 'obračunala' s crnom kao zimskim imperativom

Crna će i ove zime biti neprikosnovena, posebno u svijetu obuće i kaputa, ali ima i onih koji su spremni na prosinačko poigravanje bojama. Među njima je i zvijezda Instagrama Hana Hadžiavdagić, koju smo u jednoj zanimljivoj jesensko-zimskoj kombinaciji ulovili prije nekoliko dana na prvoj prosinačkoj zagrebačkoj subotnjoj špici u 2018. godini.
Hana se odlučila za topli i efektni kaput u svijetlom izdanju, a najviše je iznenadila intrigantnim spojem suknje i gležnjača na petu u jednoj od onih rijetkih preostalih 'dozvoljenih' boja koje predstavljaju alternativu neprikosnovenoj vladarici prosinca - crnoj.

Hana je zaigrala na tamnozelenu, a cijelom stylingu dodala je i malo ružičaste. Je li pogodila ili pogriješila, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAsuknjeHana Hadžiavdagićgležnjačestreet style
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se