Haljinom je očarala špicu, ali vrijedi škicnuti i tenisice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.06.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Haljina i tenisice omiljena su proljetno-ljetna kombinacija brojnih zagrebačkih fashionistica, a jedan dobar spoj u tom stilu ulovili smo na prošlosubotnjoj špici

Zakoračili smo u lipanj, mjesec koji ljeto u svakom smislu. I klimatološkom, i kalendarskom, i modnom! A inspriaciju u iščekivanju prve lipanjske galerije fotografija i dalje crpimo sa subotnje špice koja je zatvorila vrata street style promjenjivog i kišnog svibnja na ulicama Zagreba.

Vidjeli smo nisku kombinacija koje inspiriraju, sve su uglavnom u znaku komada koji povezuju proljeće i ljeto, a najviše pažnje, po običaju, krale su divne, ugodne (pro)ljetne haljine i obuća, od tenisica do sandala.

Iako i sandale igraju sve zapaženiju ulogu, tenisice su i dalje opće mjesto, a modno osviještene Zagrepčanke obožavaju ih kombinirati s različitim tipovima haljina. Tako je učinila i ova zagrebačka ljepotica; zasjala je u zbilja čarobnoj, šarenoj, elegantnoj midi haljini u stilu košulje s vezanjem u pojasu.


Prekrasna haljina našla se u kombinaciji s prepoznatljivim tenisicama koje po pravilu izazivaju oprečne reakcije, a jesu li u ovom slučaju pogodak ili promašaj, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano