Haljinom 14,99 eura Sinsay pokazao što je to pravi ljetni hit

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.06.2024.

0

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Zelena u svim svojim nijansama postaje jedan od najvećih modnih krikova ljeta, a Sinsay ima efektnu haljinu u tamnozelenom izdanju koja privlači veliku pozornost

Ako bar površno pratite modu, street style događanja na zagrebačkoj špici ili pak samo modne sekvence s Instagrama, onda već zasigurno znate da se zelena boja polako probija ka samom vrhu najvećih modnih trendova ljeta. I to u svim svojim nijansama!

A s obzirom na to da ljeto upravo i službeno počinje, mi smo ovu tvrdnju provjerili na listi bestselera brenda Sinsay. I zbilja, u krugu najprodavanijih komada ne manjka zelenih kreacija, a jedna efektna haljina privlači pažnju. Dobro je ocijenjena u recenzijama, a dobro se i prodaje!

Sinsay

Sinsay

Mnoge je, dakle, privukla ova tamnozelena midi haljina s V-izrezom i kratkim rukavima, trapeznog kroja, začinjena ukrasnim šavovima. Djeluje kao pun pogodak za sve ljetne modne izazove, ali i kao komad koji će izvrsno ići sa svim mogućim tipovima sandala ili natikača.

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Tu nije kraj dobrim vijestima: ovaj hit s potpisom Sinsaya dostupan je po ugodnoj cijeni. Za nju treba izdvojiti 14,99 eura. Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAhaljineSinsaymidi haljinezelena boja
Povezano