Haljinica zvana SAVRŠENSTVO Reservedov je adut za ljeto

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.06.2024.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Lanena mini haljina u sočnoj boji mandarine zvuči kao ostvarenje svih modnih snova za ljeto 2024, a čeka vas na policama modne kuće Reserved

Finalno odbrojavanje do ljeta 2024. je počelo! A kako bi najtopliji dio godine protekao u bajkovitom ozračju, mnogi će prvu polovicu lipnja iskoristiti za finalni lov na čarobne modne komade koji garantiraju nezaboravne kombinacije.

U tom kontekstu, dobrih haljina nikad dosta, a mi smo jedan divan primjerak, pogodan za sve izazove ljeta, od svakodnevnih trenutaka do partijanja uz plažu, pronašli na policama modne kuće Reserved, i to na popisu najbolje prodavanih komada u prvim danima lipnja.

Reserved

Reserved

Vrijeme je za 'sočne' boje, a ova gotovo pa savršena haljinica stiže u jednoj takvoj. Boji mandarine! I riječ je o kreaciji od lana, materijala koji ove sezone vedri i oblači, i koji je u prvom planu baš svake ljetne modne priče. Ova mini haljina širokih naramenica djeluje kao zahvalan i efektan ljetni komad, a u Reservedu je još uvijek - iako se dobro prodaje - dostupna po cijeni od 35,99 eura.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Dakle, biste li je i vi rado vidjeli u svom ormaru?


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedmini haljine
Povezano