Haljine u najtraženijim bojama ljeta 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.07.2021.

0

Foto: Matea Smolčić

Foto: Matea Smolčić

Riječ je o haljinama vrhunske izvedbe, prepoznatljive estetike brenda, pažljivo biranih tkanina vibrantnih boja u paleti od neonski žute do divnih nijansi ružičaste

Modni brend Cataleya dizajnerice Martine Ješe, nazvan po kolumbijskoj orhideji, već godinama je sinonim za ženstvene i senzualne haljine koje će svaka žena poželjeti u svom ormaru.

Make up: Sanja Agić

Make up: Sanja Agić

Zbog svojih jednostavnih, a efektnih krojeva koje laskaju svakoj ženskoj figure upravo ovaj brend izbor je mnogih žena za sve njihove važne životne prigodne. Haljine dizajnerice Martine Ješe često nose neke od najstiliziranijih žena iz domaćeg javnog života.

Cataleya

Cataleya

Riječ je o haljinama vrhunske izvedbe, prepoznatljive estetike brenda, pažljivo biranih tkanina vibrantnih boja u paleti od neonski žute do divnih nijansi ružičaste i intenzivne ljubičaste, krojenima na način da se postigao vrlo zanimljiv trodimenzionalni efekt, a asimetričnim i dubokim prorezima dodatno je naglašena sofisticirana ženstvenost same kolekcije.

Foto: Matea Smolčić

Foto: Matea Smolčić

Kao i dosadašnje kolekcije brenda Cataleya by Martina Ješe, i recentna je zbirka  namijenjena ženama koje se vole lijepo i ženstveno odijevati i odišu samopouzdanjem, a Antonija Stupar Jurkin pokazala se kao idelano utjelovljenje Cataleya žene.


VIŠE O TEMAMACataleya by Martina JešeAntonija Stupar Jurkinhaljine
Povezano