Haljine i kombinezoni Diane Viljevac za vruće ljetne dane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.06.2016.

0

Poznata hrvatska dizajnerica Diana Viljevac pred samo ljeto predstavlja limitiranu resort kolekciju, idealnu za vruće ljetne dane pred nama

Mini resort kolekcija Diane Viljevac koju čine haljine i kombinezoni sastoji se od šest modela. Sama kolekcija vrlo je prozračna i lagana, bijela boja vodi glavnu riječ jer idealno naglašava preplanuli ten.

Kroz cijelu kolekciju provlače se volani i nabori, koji su trenutačno najveća inspiracija dizajnerima diljem svijeta. Cijela resort kolekcija odiše boho stilom, a da bi prekrasna ljetna priča bila zaokružena u potpunosti, tu je i nova linija torbi, dostupna u sličnim bojama kao i kolekcija odjeće.

"U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se sama osjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim biti chic i u trendu. To je ono najbitnije. Nikada ne gledam što rade kolege, nego se trudim pratiti vlastiti autorski potpis koji se vidi iz moje prve kolekcije. Mogla bih reći da je svaka moja kolekcija nastavak na prethodnu, ali s malim pomacima", izjavila je Diana Viljevac.


VIŠE O TEMAMAhaljineDiana Viljevackombinezoni
Povezano