Haljine branda La jupe zasjale na ulicama Šibenika

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.07.2019.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Brand La jupe poznat je i obožavan zbog elegantnih haljina profinjenog kroja čiji dizajn potpisuje Sanja Dujmović

Na ulicama Šibenika, pred objektivnom talentirane Karmen Poznić, našla se domaća manekenka Ema Kovač koja je svoju uspješnu karijeru izgradila i u inozemstvu. Za frizuru i make up koji odišu dozom jednostavnog glamura zaslužan je Ivica Palinić. Kreativan rad ovog tima rezultirao je očaravajućom modnom pričom koja ima prizvuk magičnih ljetnih večeri.
La jupe

La jupe

Nova kolekcija ispunjena je jednostavnim i klasičnim krojevima s dozom romantičnih detalja koji haljine čine unikatnim te pogodnim za sve posebne prilike. Zahvaljujući otmjenim krojevima kao što su otvorena leđa i našiveni volani svaka žena osjećat će se posebno te zračiti snažnim samopouzdanjem kojeg je zapravo oduvijek imala u sebi.
Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Za izradu ovih divnih modela korištena je 3D čipka s našivenim perlicama i lepršavim tilom. Zanimljiva kombinacija materijala i ukrasnih detalja daje La jupe haljinama svečani efekt, dok kroj odražava njihovu bezvremensku notu. Kreiranje modela u nježnim i tamnim tonovima odličan je izbor te će svaka djevojka i žena moći odabrati upravo onaj koji odgovara njenom individualnom modnom izričaju.

U glavnoj ulozi je Ema Kovač

U glavnoj ulozi je Ema Kovač

Ovaj šarmantni brend svoje haljine podiže na novu razinu koristeći fine i kvalitetne materijale, a dizajnom stavlja naglasak na njihovu funkcionalnost, udobnost i nosivost. Haljine su rezultat velikog truda te detaljnog ručnog rada, a ono što ih dodatno čini posebnima je potpuno personalizirani proces proizvodnje odnosno šivanje svake haljine prema točnim mjerama klijentica.

La jupe

La jupe

Nova La jupe kolekcija haljina oduševljava već na prvi pogled te je teško odabrati samo jednog favorita. No jedno je sigurno, nijedan odabir neće biti pogrešan!

VIŠE O TEMAMAhaljineLa jupeSanja DujmovićKarmen PoznićEma Kovač
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se