Haljine Borisa Pavlina vraćaju nas u vrijeme couturiera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.01.2019.

1

Nova kolekcija Borisa Pavlina

Nova kolekcija Borisa Pavlina

Umbra, kraljevstvo sjena i snova, mjesto je gdje je nastala nova istoimena kampanja Borisa Pavlina za nadolazeću kolekciju proljeće/ljeto 2019.

Evolucija njegova prepoznatljiva dizajna, koja svake sezone podiže ljestvicu majstorstva izrade, zadržava ženstvenu romantičnost stilskog rukopisa. Ovog puta kampanja je ispričana kroz igru svijetla i tame, poput akvarelom iscrtanih snova u prvim trenucima zore.

 
Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Eterične haljine rasplinute po ženskom tijelu poput sjena od svile, a minuciozni detalji protkani stotinama perlica, svilenim laticama te percima, organski se sljubljuju na bezvremenskim siluetama. Nježne nijanse ružičaste stapaju se u pastelnom vrtlogu okrunjenom bijelom i srebrnom. Haljine koje svojom krhkošću i kompleksnosti prkose fast food trendovima današnje high street mode i odnose nas u vremena starih couturiera.
 
Pavla Predovič u ulozi modela

Pavla Predovič u ulozi modela

Kreacije koje ćete poželjeti nositi u posebnim i najvažnijim trenucima svog života, onda kad želite biti jedinstvena i u potpunosti ženstvena.
 
Make-up: Sanja Agić

Make-up: Sanja Agić

Pod kreativnim vodstvom samog dizajnera te uhvaćena objektivom Franje Matkovića nastala je priča o Umbri, priča o sjenama i ženskoj ljepoti. Za styling kose zaslužna je Maja Misirić za atelier Monet, dok je delikatni make up djelo Sanje Agić. Model je Pavla Predović, a asistentica dizajnera Mateja Presečki.

VIŠE O TEMAMAhaljineBoris PavlinFranjo MatkovićMaja MisirićPavla Predović
Povezano

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna

Haljine, majice, hlače...

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se