Haljina za jesen koju i Hrvatice obožavaju čeka vas u Reservedu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.08.2022.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Više nema nikakve sumnje, zelena boja (u svim svojim izdanjima) bit će jedan od najvećih krikova na prijelazu u novu sezonu. Ovaj bestseler iz Reserveda to samo potvrđuje!

Koliko god mi uživali u čarima ljeta, moramo se pomiriti s tim da je jesen (doslovno) pred vratima. A kao zagrijavanje za nadolazeću sezonu slijedi nam onaj uzbudljivi i ugodni prijelazni period, dio godine u kojem se ljetni i jesenski komadi isprepleću i stvaraju divne kombinacije.

Novi komadi već vrebaju s polica najpoznatijih brendova, a mi smo provjerili što je ovih dana najtraženije u Reservedu. I, nimalo iznenađujuće, odgovor je - jedna divna haljina koja slijedi jedan od najvećih trendova prijelaznog perioda. A to je, pogađate, zelena boja. I to u svim svojim izdanjima. Vidjeli smo to na primjeru Zare, a vijesti iz Reserveda samo su dodatna potvrda.

Najbolje se, dakle, u Reservedu prodaje ova viskozna zelena, poprilično ležerna haljina u stilu košulje s klasičnim ovratnikom i dugim rukavima s manšetama s gumbima t e bočnim prorezom. Idealna ja za sve moguće prijelazne stylinge, a podjednako će dobro ići s različitim tipovima obuće, od sandala do čizama!

Reserved

Reserved

Cijena ovog bestselera iznosi 199,90 kuna. Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljinezelena bojaReservedmidi haljinehaljine s printom
Povezano