Haljina koju ove jeseni baš svi žele čeka vas u Mangu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.09.2021.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Intrigantna dvobojna haljina s otvorenim prorezom na leđima zasjela je na vrh rujanske liste najprodavanijh komada u Mangovim trgovinama

Rujan je mjesec u kojem uživamo u zadnjim trzajima ljeta, ali i prvim taktovima jeseni. Mjesec novih početaka i... novih šopingiranja. Vrijeme je za temeljit 'refresh' ormara; sve te divne ljetne krpice idu na čekanje, a na njihovo mjesto uskaču topli jesensko-zimski komadi.
Na 'to-do' i 'to-buy' listama nisu samo čizmice i jaknice nego i haljine. Lepršave materijale i žive tonove mijenjamo jesenskim klasicima, a njednu savršenu haljinu za novu sezonu pronašli smo na rujanskoj listi bestselera u Mangovim trgovinama.
Najprodavaniji komad u Mangu je ova fantastična haljina s otvorenim prorezom na leđima, u dvobojnom izdanju. I to ne bilo kakvom! Crno i bijelo ove će jeseni biti jako poželjan spoj, a ova haljina na najbolji mogući način slijedi taj trend.

Mango

Mango

Crno-bijela haljina kratkog ravnog dizajna osvaja okruglim izrezom, upotpunjena je kopčanjem patentnim zatvaračem na stražnjem dijelu, a za nju treba izdvojiti 549,90 kuna.

Foto: Mango

Foto: Mango

Što vi kažete na ovaj Mangov bestseler, ima li i u vašem ormaru mjesta za ovu divnu kreaciju?

VIŠE O TEMAMAhaljineMango
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se