Haljina koju Marijana Batinić ovog ljeta obožava

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.07.2022.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Marijana Batinić obožava laganu, prozračnu tamnoplavu haljinu s potpisom domaćeg branda Krie Design, iz kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja

Još jedan topli ljetni vikend je pred nama, u glavi su nam samo morske avanture, a slična atmosfera vlada i na Instagramu, koji nam donosi malo modnih aktivnosti usred "sezone kiselih krastavaca".

Domaće influenserice i zvijezde danas su na društvenim mrežama aktivnije nego ikad, a za jednu od kombinacija dana pobrinula se Marijana Batinić, koja je otkrila kako izgleda jedna od njenih omiljenih haljina.

"Meni omiljeni komad iz naše #IKona kolekcije… #SolentaSlipDress nosi se na tri načina", napisala je Marijana u opisu stylinga koji je snimljen za potrebe domaćeg branda Krie Design. Ovo je njen favorit iz kolekcije Kristine Burje, a posebno dobro izgleda u kombinaciji s trendovskim sandalama.


Podsjetimo se, ova uzbudljiva modna priča nastala je kao plod suradnje Kristine Burje, stilistice Ive Gradišar i Marijane Batinić. Više o svemu pročitajte ovdje.


VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićhaljineKrie designKristina Burja
Povezano