Haljina kojom nas je Mango očarao veliki je hit u srpnju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.07.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Cvjetne haljine i dalje su jedan od najvećih modnih krikova sezone, a Mango ima jedan neodoljiv primjerak koji se probio u krug najbolje prodavanih komada u srpnju

Polako nam se bliži onaj sami vrhunac ljeta, period kada sve usporava i sve staje. No, za dobru modu nema stanke, čak ni na ovim poprilično visokim, na trenutke i skoro pa nepodnošljivim temperaturama. Kakvi god vaši planovi za nastavak sezone bili, poneki novi komad dobro će doći, posebno kad je riječ o haljinama.

Lepeza najvećih trendova i dalje je označena floralnim uzorcima i motivima kao jednim od svojih istaknutih simbola. Cvijeće nosimo na svim komadima, ali nekako najbolje prolazi, pogađate, na haljinama. I baš jedna takav primjerak trenutno je u najužem krugu najtraženijih komada na policama Manga.

Mango

Mango

Ova zavodljiva kratka cvjetna haljina bez naramenica veliki je hit. Haljina bez rukava i bez naramenica osvaja čarobnim cvjetnim printom, a upotpunjena je skrivenim kopčanjem patentnim zatvaračem straga. I u Mangu je dostupna po cijeni od 39,99 eura (301,30 kn).

Foto: Mango

Foto: Mango

Sviđa li se i vama, biste li je nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljinekratke haljineMangohaljine s printom
Povezano