Haljina koja će uljepšati 2023. hit je na sniženju u Mohitu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.01.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

'Čupava' haljina dugih rukava s daškom čistog glamura jedan je od najboljih, pritom i najtraženijih komada na zimskom sniženju u Mohito trgovinama

Zakoračili smo u 2023. godinu, u želji da bude što bolja donosimo vam jedan dobar prijedlog za uništavanje postnovogodišnje depresije i bezvoljnosti. Siječanj nije na nekom dobrom modnom glasu, i novčanik je već dobrano iscijeđen, ali zato su sniženja u najpopularnijim trgovinama dobra prilika za lagani modni 'boost' na početku godine. I za uvijek dobrodošlo osvježenje garderobe.

Provjerili smo kako napreduju sniženja u Mohito trgovinama, što se nudi, što se najbolje prodaje, i - što vrijedi uloviti! Za oko nam je, na listi bestselera u odjeljku s odjećom sa sniženim cijenama, zapela jedna zbilja posebna i zavodljiva haljina koju možete furati sve do proljeća.

Ova 'čupava' mini haljina dugih rukava jedan je od tri najprodavanija komada na sniženju u Mohitu. Ima taj toliko traženi dašak glamura i odlično će ići u kombinaciji s vašim omiljenim čizmicama.

Mohito

Mohito

A i cijena je ugodna. Kuna je otišla u povijest, pa za ovaj komad sad treba izdvojiti 24,99 eura. Inicijalna cijena iznosila je 30,80. Vrijedi li investirati u ovaj komad, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAhaljineMohito
Povezano