Haljina bez mane osvojila je špicu, je li i vama dobra?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.09.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ovu čarobnu, iznimno ženstvenu haljinu koju je na vrućoj kolovoškoj špici isfurala influenserica Rita Rumora na našem ste Instagram kanalu zatrpali lajkovima i komplimentima

Ako je nešto modni simbol ljeta, onda je to - jedna i jedina, vječna bijela boja! Obožavamo je nositi čim temperature preskoče granicu od dvadesetak stupnjeva, a u onom najtoplijem dijelu godine baš ništa ne može parirati veličanstvenom klasiku, bijeloj haljini. Za nju možemo reći sve ono što u jesensko-zimskom dijelu godine pripisujemo maloj crnoj haljini: dobro prolazi u svakoj prigodi i s njom jednostavno ne možete pogriješiti.

Proteklih smo se mjeseci zbilja nagledali i nauživali "velikih" i "malih" bijelih haljina, i to od svih mogućih materijala, i u svim mogućim oblicima. Jednu od najljepših vidjeli smo na finalnoj kolovoškoj špici.

Ovu čarobnu, iznimno ženstvenu haljinu koju je na vrućoj kolovoškoj špici isfurala influenserica Rita Rumora na našem ste Instagram kanalu zatrpali lajkovima i komplimentima. Kratka haljina našla se u kombinaciji s trendovskim ravnim sandalama, a torba u hit-nijansi zelene u cijelu je priču unijela dodatni dašak nosivog dnevnog glamura.

Što vi kažete na haljinu, biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljinestreet stylešpicabijela bojaRita Rumora
Povezano