Gwyneth Paltrow je modna kraljica tjedna

Piše: CroModa.com
Objavljeno 12.10.2009.

0

Gwyneth Paltrow, jedna od najženstvenijih glumica (i pjevačica) današnjice, s 37 izgleda bolje nego sa 27. Iz pariškog hotela Ritz ovih je dana izašla u predivnom trench kaputu britanskog Burberryja, crnu torbu je vješto sparila s trendy čizmama i kandidirala se za neformalni look mjeseca, ako ne čak i godine!

Neumorni paparazzi iz dana u dan tragaju za bogatim svjetskim zvijezdama. Ovog su tjedna na našem meniju Gwyneth Paltrow, Penelope Cruz i Freida Pinto

wyneth Paltrow, Penelope Cruz i Freida Pinto (Foto: Instyle)

wyneth Paltrow, Penelope Cruz i Freida Pinto (Foto: Instyle)

Gwyneth Paltrow, jedna od najženstvenijih glumica (i pjevačica) današnjice, s 37 izgleda bolje nego sa 27. Iz pariškog hotela Ritz ovih je dana izašla u predivnom trench kaputu britanskog Burberryja, crnu torbu je vješto sparila s trendy čizmama i kandidirala se za neformalni look mjeseca, ako ne čak i godine! Gwyneth bi u ovakvom izdanju, samouvjerenu i ležernu, na modnoj pisti poželjeo svaki dizajner.

Graciozna španjolska glumica Penelope Cruz je reklamiranje planetarno popularnog branda Mango prepustila Scarlett Johansson, ali njena ljepota je i dalje tu. Penelope definitivno nije OUT, kako su neki mediji zlobno protumačili njeno napuštanje Manga. Kamera ju je uhvatila prilikom ugodne šetnje New Yorkom, Penelope je pokazala kako u uskim trapericama izgleda jednako dobro kao i u večernjoj haljini. Jeans je stopila s čizmama, odjenula je jednostavnu mladenačku majicu i dokazala kako dobar outfit ne mora biti kompliciran.

Dok se Penelope šetala New Yorkom, indijska glumica Freida Pinto uživala je u londonskom shoppingu. Kožna jakna i skinny traperice odličan su izbor za ovu prigodu, a dašak luksuza Freidinoj je odjeći donijela torba iz aktualne kolekcije modne kuće Dolce & Gabbana.


Povezano