Guns N'Roses u Zagrebu: Cijene ulaznica

Piše: CroModa.com
Objavljeno 02.03.2010.

0

Guns N'Roses

Najpopularniji kalifornijski rock bend na svijetu, Guns N’Roses, nastupit će u Areni Zagreb 20. lipnja ove godine u sklopu svoje europske turneje

Najpopularniji kalifornijski rock bend na svijetu, Guns N’Roses, nastupit će u Areni Zagreb 20. lipnja ove godine u sklopu svoje europske turneje

Guns N'Roses

Guns N’Roses su nakon albuma ChineseDemocracy, na koji se čekalo više od 10 godina konačno krenuli na europsku turneju na kojoj će obići 10-ak gradova među kojima je i Zagreb u kojem će prvi put zasvirati svoje najveće hitove.Za ovaj će se koncert svakako tražiti ulaznica više jer se radi o bendu koji je obilježio kraj 80-im i početak 90-ih godina te godinama bio u centru medijske pozornosti.

Guns N'Roses je američki hard rock bend koji je krajem 80-ih i početkom 90-ih svojom glazbom, koja je mješavina rocka, bluesa, punka i heavy metala, nekoliko iznimno uspješnih albuma, spektaklularnim koncertima, skandalima i tučnjavama osvojio svjetsku javnost. Malo tko se ne sjeća rock balada November rain ili Don’t Cry, dok su Sweet Child Of Mine, Paradise City i Wellcome to The Jungle bili nezaobilazni hitovi svakog dobrog tuluma.

Njihov album, Apetite For Destruction koji je izdan 1987. godine  se i danas nalazi na listi najprodavanijih debitantskih albuma na svijetu, dok su  se Use You Illusion  I i II (1991.) prodali u višemilijunskim nakladama. Uslijedio je Spaghetty Incident (1993.) koji je osvojio kritičare ali ne i publiku a na novi album Chinese Democracy fanovi su čekali sve do 2008. godine. Bend koji je dobio etiketu najopasnijeg rock benda na svijetu zbog raznih izgreda izazvanih ili članovima benda ili samim posjetiteljima njihovih koncerata, prodao je više od 100 milijuna albuma te je samo na europskoj turneji 2006. nastupao ispred više od 700.000 obožavatelja. Njihova trilogija videospotova – November Rain, Don’t Cry i Estranged s albuma Use Your Illusion I i II, ulaze u kategoriju najskupljih videospotova a odskaču i svojim trajanjem. Bend je napravio i veliki soundtrack hit You Could be Mine za blockbuster Terminator 2: Sudnji dan s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi i u videospotu se izmjenjuje nastup Gunsa sa scenama i brojnim efektima iz filma. Nastupali su s Metallicom, svirali s Eltonom Johnom, Michaelom Jacksonom, Rolling Stonesima , osvajali publiku gdje god se pojavili i stvarali opću histeriju. Bend je zaista živio slogan 'seks, drugs & rock 'n roll' što su prenosili u svoje pjesme i nastupe pa ih je zbog toga magazin Q 2005. godine je uvrstio na svoju listu' 50 BandsTo See Before You Die'.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima od srijede, 3. ožujka, i to po slijedećim kategorijama:

FAN PIT STAJANJE: 350 KUNA

STAJANJE: 300 KUNA

SJEDENJE TRIBINE DOLJE: 330 KUNA

SJEDENJE TRIBINE GORE : 275 KUNA

LOŽE: 500 KUNA

Povezano