Guns N' Roses u Zagrebu: Još samo dva tjedna!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 10.09.2010.

0

Gunsi su obećali žariti i paliti pozornicom 2 sata i 30 minuta, a ako ih hrvatska publika oduševi možda ćemo biti svjedoci reprize nedavno održanog koncerta u Tokiju , koji je trajao 3 sata i 37 minuta

Guns N' Roses

Guns N' Roses

Guns N' Roses, bend koji je oživotvorio cijelu sintagmu ”Sex, drugs and rock’n’roll”, te ostvario ogroman uspjeh, zaradio milijune dolara od koncerata i prodanih albuma, nakon dugo godina iščekivanja (posebice ženskog dijela fanova) nastupit će pred zagrebačkom publikom.

Za nešto više od dva tjedna "najopasniji rock bend" na svijetu dolazi u Zagreb. Guns N' Roses, bend koji je oživotvorio cijelu sintagmu ”Sex, drugs and rock’n’roll”, te ostvario ogroman uspjeh, zaradio milijune dolara od koncerata i prodanih albuma, nakon dugo godina iščekivanja (posebice ženskog dijela fanova) nastupit će pred zagrebačkom publikom.

Gunsi su obećali žariti i paliti pozornicom 2 sata i 30 minuta, a ako ih hrvatska publika oduševi možda ćemo biti svjedoci reprize nedavno održanog koncerta u Tokiju, koji je trajao 3 sata i 37 minuta.

Predvođeni bezobrazno zgodnim Axlom Roseom,  istetoviranim zločestim dečkom koji oduvijek puni naslovnice medija zbog svoje "karizme", dečki će Zagrebu pokloniti set listu iz snova, što znači da je ova turneja zapravo" GNR Greatest Hits"

Ulaznica za 'rock spektakl godine' još ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim. Preporučamo svim fanovima i onima koji žele uživati u bezvremenskim hitovima poput " Paradise City  i Wellcome to The Jungle "  neka požure po svoju ulaznicu.

U prodaji su još samo parter i gornja tribina po cijeni od 299 kuna, dok su FAN PIT, donja tribina i lože rasprodane.


Povezano