Guess: Ženske cipele i tenisice za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.08.2012.

14

Guess: Štikle za jesen/zimu 2012/2013.

Guess: Štikle za jesen/zimu 2012/2013.

Mladenački izgled osigurat će visoke i niske tenisice od lakirane kože ili materijala s uzorcima životinjske kože prožetih blještavim detaljima

Širok izbor modela kreće se od sandala s remenčićima za večernji izlazak do čizama s visokom sarom. Linija Iconic Mood koristi lakiranu kožu, saten, ponijevu kožu i ovčji antilop, materijale koji se u modelima nadopunjuju s elementima dragog kamenja, zlatnim efektima i zaigranim resama.

Za nešto dinamičniji stil pobrinula se linija Active Chic u kojoj se raskošna antilop i mekana napa koža spajaju sa sportskim nadahnućem. Model gradske tenisice izrađen je od prošivanog najlon materijala u profinjenim tonovima boje šampanjca i čokolade ili u crnoj boji.

Mladenački izgled osigurat će visoke i niske tenisice od lakirane kože ili materijala s uzorcima životinjske kože prožetih blještavim detaljima. Životinjske uzorke predstavljene u glavnim linijama nadopunjuje kolekcija Fashion Attitude, u kojoj se ističe uzorak leopardove kože.

Guess: Cipele za jesen 2012.

Guess: Cipele za jesen 2012.

Suvremen stil dočaravaju modeli s vršcima od sjajnog metala. Detalji sa šljokicama na modelima s remenčićima u obliku slova T koji podsjećaju na plesne cipele, na cipelama s visokim potpeticama s detaljima u obliku plamena ili općenito kao dominantan ukras dali su dodatnu notu ekstravagantnosti.

U liniji Classic Essentials nalaze se modeli zaobljena vrha ili modeli s otvorenim prstima od profinjenog uzorka pitonove kože kao primjeri klasične seksi cipele s visokom potpeticom. Novina sezone su modeli sa zašiljenim vrhom i cipele u vamp stilu u toplim tonovima od antilop i lakirane kože.


VIŠE O TEMAMAGuessštiklecipeletenisicesandale




Povezano