Grudi stoljeća? Kate Upton u Dieselovom bikiniju za V!

Piše: Tea Marić, Zagreb, New York
Objavljeno 10.01.2014.

19

Kate Upton za magazin V

Kate Upton za magazin V

Bombastična plavuša Kate Upton (21) za novi broj magazina V snimila je dvije naslovnice. Jednu relativno čednu, i jednu dosta nestašnu.

Kate Upton, seks-bomba koja je uspjela srušiti predrasude i pokoriti najpoznatije modne magazine, fanove je razveselila izazovnim naslovnicama časopisa V za veljaču 2014. Na jednoj od njih, onoj čednoj, odjevena je u traper bodi/košulju s potpisom Diesela, dok na onoj drugoj, nestašnoj, koja će definitivno mnogima biti zanimljivija, nosi vrući bikini iz nove Dieselove kolekcije.

Za styling se, pogađate, pobrinuo Dieselov kreativni direktor Nicola Formichetti, a snimanje je odrađeno još u rujnu prošle godine u New Yorku pred objektivima nizozemskog dvojca Inez (van Lamsweerde) & Vinoodh (Matadin).

Za urednika časopisa V, Stephena Gana, coveri su bili jednostavna i laka odluka, posebno s obzirom na to da je Kate već četiri puta bila na stranicama ovog magazina. "Svaki put kada vidim Kate na snimanju, ona je sve veća i veća zvijezda. A i njezin stas svaki put djeluje sve opakije", izjavio je Gan za WWD.

Novi broj magazina V na kioske stiže 16. siječnja.


VIŠE O TEMAMAKate UptonV MagazineNicola FormichettiInez van LamsweerdeVinoodh MatadinStephen GanDiesel
Povezano