Gosh make-up za ljeto 2018: Ovo su must-have proizvodi!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.05.2018.

20

Gosh - make-up za ljeto 2018.

Gosh - make-up za ljeto 2018.

Ljeto je pred vratima, a mnoge žene u potrazi za novim lookom odabrale su Gosh make up, koji možete pronaći ekskluzivno samo u Muller parfumerijama

U razgovoru sa vizažistom i edukatorom Muller trgovina Alenom Ljubićem saznali smo zašto su upravo ti proizvodi savršeni za ljetni look.

"Kao prvo, jako sam sretan da u našim trgovinama možete pronaći brand Gosh koji vas osvaja na prvu jer svojom kvalitetom i punom pigmentacijom boja vašem licu daje besprijekoran i savršen make-up tijekom čitavog dana.
 
Fake It Lash Primer

Fake It Lash Primer

Savršen proizvod za ljeto i moja preporuka svim ženama je definitivno 'Lip oil' sjajilo koje tijekom čitavog dana vaše usnice hrani, regenerira te vam pruža punoću što danas svaka žena želi.
 
Za još veći volumen trepavica 'FAKE IT LASH PRIMER' je odličan proizvod koji stavljate na trepavice prije maskare jer je odlična baza i primer koji vašim očima daje glamurozan i zavodljiv pogled.
 
Catchy Eyes Waterproof

Catchy Eyes Waterproof

Većina žena tijekom ljetnih mjeseci ne voli imati težak make-up, stoga moja preporuka svim žena je  'FOUNDATION PLUS +' puder koji će biti vaš najbolji prijatelj u pokretu, jer prekriva male nedostatke, a koži daje blistav i prirodan izgled.
 
Nezaobilazan proizvod koji morate imati je "slanted pro liner" vodootporan tuš koji traje 24sata, a toliko je precizan da ga mogu koristiti i žene koje nisu vješte sa tuševima jer rezultat je sjajan.

Slanted Pro Liner

Slanted Pro Liner

Tijekom ljeta većina žena muči brigu sa odabirom odgovarajućeg pudera, stoga sam sretan da u ponudi Gosh brenda možete pronaći "Mix & Fix colour drops" pigmente koje dodajete u vaš tekući puder tj. dovoljno je svega par kapi pomiješati sa Vašim puderom i Vaš puder postaje savršen za Vas u trenu tako da više nećete imati problema sa pronalaskom Vaše nijanse.

Alen Ljubić

Alen Ljubić

ijekom ljetnih mjeseci većina žena voli imati vodootpornu šminku stoga moj savjet za one žene koje vole imati i na plaži make-up da koriste "metal eys" vodootporne olovke od Gosha i "catchy eyey mascara" koja će Vam osigurati vodootporni make up tijekom čitavog dana", izjavio je Alen.

Sve proizvode novog Gosh looka možete pronaći u Muller parfumerijama u Hrvatskoj.


VIŠE O TEMAMAGoshMullerAlen Ljubićmaskaramake-up podlogapuderimake-up olovketekući puderisjajilo za usne
Povezano