Goran Bare: Jedva čekam prvi koncert, poludjet ću

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.07.2020.

0

Foto: Izvan fokusa

Foto: Izvan fokusa

'I album bi bio gotov, da nije bilo ove pandemije. Tako da će sada biti vani negdje na ljeto iduće godine', kaže Goran Bare

PopRock.hr i ovaj tjedan donosi nam najnovije singlove, spotove i glazbene vijesti. Naravno, imamo prilike čuti i što kažu glazbenici, tako da će ovaj tjedan ispred kamera PopRock.hr-a prošetati Goran Bare, I.Bee, Mejaši, Mayales i Gordana Evačić. U 19:30h svaki radni dan, obavezno upaliti HTV2!

Goran Bare, legenda hrvatskog rocka, u ponedjeljak je predstavio svoj novi singl Rođen za suze. "Ta pjesma mi je samo izašla. Brijem po gradu i uskomeša mi se nešto u glavi i onda brzo odjurim u gajbu i zapišem na prvi račun, papir koji vidim. Sutra pogledam, ako je dobro, dobro je, ako nije – nije", opisuje Bare kako izgledaju njegovi trenuci inspiracije i kako je nastao novi singl. Bare kaže da je novi album pri kraju, tj. da nije bilo pandemije, da bi već bio gotov. On je pjesme napisao, čeka još neke aranžmane.

"Ova karantena je bila grozota, jedva čekam prvi koncert, poludjet ću, 13.8. na tvrđavi sv.Mihovila u Šibeniku. I album bi bio gotov, da nije bilo ove pandemije. Tako da će sada biti vani negdje na ljeto iduće godine", kaže Bare.


VIŠE O TEMAMAGoran BarePopRock.hr
Povezano