Gležnjače za jesen 2017: Ovdje je 10 najboljih iz Stradivariusa!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 30.08.2017.

270

Ove jeseni i zime nosit ćemo gležnjače sa zakovicama, zip-kopčanjima i cvjetnim motivima. Odabrali smo 10 udarnih modela iz Stradivariusa.

Još uvijek smo u laganom zagrljaju ljeta, ali prave fashionistice znaju da moda uvijek ide korak ispred te da su pripreme za nadolazeću sezonu u punom jeku. Ludo jesensko šopingiranje je, dakle, startalo, a svaki ozbiljan 'refresh' ormara kreće od... cipela! Nakon prijelaznog perioda rezerviranog za tenisice, krenut će ona prava jesen koju jednostavno ne možemo ni zamisliti ni preživjeti bez dobrih gležnjača.

Dobre vijesti stižu iz sve popularnijeg Stradivariusa, koji je svoje police nakrcao trendovskim modelima gležnjača za jesen/zimu 2017/2018. Kolekcija je to u kojoj se ogledaju najveći trendovi sezone, i iz koje možemo pročitati jasnu poruku - teška klasika nije na cijeni, IN su modeli rokerskim detaljima!

Gležnjače prošarane zakovicama i srodnim metalnim detaljima opet će biti neprikosnovene, a u najužem krugu najvećih hitova smjestile su se i ravne gležnjače i čizmice ukrašene otkačenim zip-kopčanjima i snažno nadahnute vojničkim stilom. Ako tražite nešto zbilja cool - onda su pravi izbor gležnjače u military stilu začinjene razigranim cvjetnim uzorkom. Spoj donedavno nespojivog koji će mnoge osvojiti na prvi pogled!

Cijene? Od 199 do 489 kuna. TOp 10 modela iz Stradivariusove kolekcije za jesen 2017. pogledajte u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAgležnjačeStradivariusgležnjače sa zakovicamacipeleženska obućagležnjače na petu
Povezano