Gležnjače, torbe, šeširi... 14 high-street prijedloga za stajliš zimu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2019.

0

Boho izgled za najhladniji dio godine odražava se dodacima u bordo tonovima poput remena, šešira ili torbi s kariranim detaljima, kao i crnim gležnjačama za ležerniju notu

Ostalo je još svega nekoliko tjedana dok se posljednji dani u godini ne popune s događajima. Večera s kolegama, druženje s prijateljima, a da ne spominjemo sve prigode koje se ne mogu propustiti niti jedne godine, kao što su Badnjak, Božić, Nova godina…

U ovom moru proslava, koje se kreću od sastanaka nakon posla pa do dogovora za vikend, Springfield je pripremio causal obuću i modne dodatke sa svečanom notom za sve koji trebaju odjeću koja će se prilagoditi svim blagdanskim eventima.

Boho izgled za najhladniji dio godine odražava se dodacima u bordo tonovima poput remena, šešira ili torbi s kariranim detaljima, kao i crnim gležnjačama za ležerniju notu. Ovome dodajemo naglasak u tirkiznoj boji koja je prisutna na modnim dodacima i nakitu kojim ćemo dodatno istaknuti zimski outfit.

Izdvojili smo najbolje komade iz Springfieldove ženske kolekcije gležnjača, torbi, remenja i nakita, škicnite ih u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAtorbeSpringfieldcipelegležnjačeremenitorbicenakitšeširi
Povezano


Još iz rubrike High street