Gležnjače by Bershka: TOP 10 modela za jesen 2015.

Piše: I.B, Foto i cijene: Bershka
Objavljeno 15.09.2015.

1531

Svi smo u potrazi za savršenim gležnjačama za nadolazeću sezonu, a mnogi će u sklopu te modne misije skoknuti do Bershke

Ne znamo hoće li nadolazeća sezona biti toplija ili hladnija od prosjeka, ali kakva god bila - bar jedne nove gležnjače obveza su svake modno osviještene djevojke. Ne samo zbog zbog svoje primarne nego i one sekundarne (koja je mnogima primarna), estetske uloge. Gležnjače su jedan od temeljnih komada skoro svakog jesensko-zimskog outfita, a mi smo u potrazi za onim savršenim zavirili na Bershkine virtualne police i odabrali 10 (po)najboljih.

Ovaj mladenački španjolski high-street brand, o čijoj popularnosti najbolje govori brojka od preko 8 milijuna fanova na Facebooku, pripremio je uzbudljivu kolekciju u tipičnim bojama jeseni i zime. A za to uzbuđenje zaduženi su metalni detalji, zakovice, maštovite temenčići i zip kopčanja. Potencijalne bestselere treba tražiti među modelima inspiriranim kaubojskim stilom, a njih ne manjka!

TOP 10 modela s potpisom Bershke i njene linije BSK, zajedno s pripadajućim cijenama, pogledajte u našoj galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMABershkacipelegležnjačeženska obućakaubojske gležnjačegležnjače sa zakovicama
Povezano