Gle-Day: Humanitarna projekcija filma Goodbye Lenin

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.04.2015.

1

Gle-Day

Sav prikupljeni novac od ulaznica bit će doniran AŽKZ, koja iskazuje izniman angažman u borbi protiv nasilja

Gle-Day

Nasilje nad ženama, živuća je i svakodnevna problematika društva. Najčešće, iz straha od počinitelja i nepovjerenja u nadležne institucije, velik broj žena nasilje ne prijavljuje. Sputane osjećajem krivnje i odgovornosti žive u strahu da im se neće vjerovati te ostaju tihe žrtve nasilja.
Upravo iz potrebe javnog progovaranja i informiranja građanstva o tom aktualnom problemu naše svakodevnice, Rotaract klub Zagreb Centar, u suradnji s Autonomnom Ženskom Kućom Zagreb, organizira humanitarnu projekciju filma u Kinu Tuškanac, 11.4.2015.
Sav prikupljeni novac od ulaznica bit će doniran AŽKZ koja pružajući sklonište i savjetovalište ženama, iskazuje izniman angažman u borbi protiv nasilja.

Pružiti pomoć i podršku ženama i njihovoj djeci izloženih fizičkom i psihičkom nasilju u obitelji, osnovna je misija Autonomne ženske kuće Zagreb, a ovim vas projektom pozivamo da i vi podržite put razvoja društva bez nasilja.

Ulaznica je 20 kn, a hrana i piće su besplatni.

VIŠE O TEMAMAhumanitarne akcijeAutonomna Ženska Kuća ZagrebRotaract klub Zagreb Centar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se