Glam i eklektični modeli: Igor Djuga inspiriran 1980-im godinama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.05.2019.

0

Foto: Franjo Matković i Senja Vild

Foto: Franjo Matković i Senja Vild

Maštovite i vječne osamdesete bile su inspiracija za novu kolekciju Igora Djuge u kojoj prevladavaju glam i eklektični modeli

Modni dizajner Igor Djuga iz kolekcije u kolekciju oduševljava svojim vizijama koje i više nego uspješno pretače u predivne odjevne komade. Njegov brend Identity žene jednostavno obožavaju, bez obzira na to koliko godina imaju i upravo je zato iznimno ponosan jer vjeruje kako se svaka žena trebala osjećati ženstveno i privlačno, a najveća mu je nagrada kada u tome i uspije. Posebnu pažnju posvećuje pomno odabranim, visokokvalitetnim i modernim materijalima, pa se tako po prvi puta u ovoj kolekciji poigrao s trendi materijalima poput silk – lamea.

Nova kolekcija Igora Djuge

Nova kolekcija Igora Djuge

Maštovite i vječne osamdesete bile su inspiracija za novu kolekciju u kojoj prevladavaju glam i eklektični modeli poput haljina asimetričnih krojeva s print materijalima, bezvremenski kombinezoni, oversize elegantna odijela koja se osim na visoke potpetice, isto tako mogu nositi na tenisice i pretvoriti u savršenu dnevnu kombinaciju.

Foto: Franjo Matković i Senja Vild

Foto: Franjo Matković i Senja Vild

Svi modeli osmišljeni su i napravljeni tako da žena bude primijećena i drugačija uz neizostavan osjećaj glamura.

"Nastojim kreirati vansezonske modele koji nisu nužno posljedica trenda, niti su određeni godišnjim dobom, nego su trajna estetika koja će se kombinirati u svakom novom trendu i narednih godina i nadolazećih modnih sezona" – dodaje dizajner Igor Djuga.

Foto: Franjo Matković i Senja Vild

Foto: Franjo Matković i Senja Vild

Vijest koja će obradovati sve klijentice i nove zaljubljenice u rad mladog kreativca Igora Djuge je ta, da će se uskoro u Draškovićevoj ulici u Zagrebu, u sklopu hotela Sheraton, otvoriti modni salon Identity, gdje će svi zainteresirani moći vidjeti i isprobati modele, naravno u ugodnoj atmosferi uz razgovor i druženje.


VIŠE O TEMAMAIgor DjugaFranjo Matković
Povezano