Giorgio Armani Sì: Recite DA ljubavi i snovima!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.09.2013.

5

Giorgio Armani Si

Giorgio Armani Si

Giorgio Armani je kao zaštitno lice svog novog mirisa izabrao prekrasnu glumicu Cate Blanchet

Armanijev parfem upućen je hrabroj ženi koja je spremna reći DA životu, ljubavi i snovima, ženi koja je - prototip ženstvenosti. Blistava, karizmatična i sofisticirana, ona predstavlja bit talijanskog stila koji je snažan i ugledni. Njezina prirodna elegancija i nježan izraz visoke mode su poput magneta. Njezin trag obavijen je delikatnim mirisom gdje se tajanstvenost miješa sa emocijama.
Kako bi utjelovio karizmatičnu ženstvenost i sofisticiranost talijanske elegancije, Giorgio Armani je izabrao prekrasnu glumicu Cate Blanchett za lice svoga novoga mirisa. Sὶ žena predstavlja mirnu snagu ženstvenosti i odvažnosti. Sì, jednostavnost samo jedne riječi koja može izraziti snagu emocija.
Ta dualnost između sile i emocija izražava se i u olfaktivnom potpisu mirisa: parfema koji ostavlja delikatni i elegantan trag, odjednom i nježan i intenzivan.

Sὶ kombinira modulaciju od tri akorda: nektar crnog ribizla, moderni cipar i nježno drvo svijetlog mošusa. Ribizl, poput opojnog nektra, otkriva pojačanu ženstvenost i snagu mirisa.

Oblik bočice, čist i nekonvencionalan, spaja jednostavnost s detaljima i evocira couture duh branda Giorgio Armani.

VIŠE O TEMAMAGiorgio ArmaniCate Blanchettženski mirisiSi Giorgio Armani
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se