Gigi Hadid skinula sve sa sebe za Stuarta Weitzmana

Piše: Tea Marić, New York, Zagreb
Objavljeno 15.12.2016.

0

Gigi Hadid u kampanji Stuarta Weitzmana za proljeće 2017.

Gigi Hadid u kampanji Stuarta Weitzmana za proljeće 2017.

21-godišnja američka zvijezda modelinga Gigi Hadid pozirala je pred objektivom Marija Testina kao od majke rođena. Na sebi ima samo sjajne gležnjače s potisom Stuarta Weitzmana.

Osim po dobrim cipelama, američki dizajner Stuart Weitzman već godinama je poznat i po izazovnim reklamnim kampanjama u kojima su po pravilu angažirane najpoznatije ljepotice iz svijeta modelinga. Koncept je uvijek isti: crno-bijela tehnika, dobre šuze i golo žensko tijelo!

Nakon Natalije Vodianove, Kate Moss i Gisele Bundchen, koja se na Weitzmanovim plakatima najduže zadržala, u novoj reklamnoj kampanji angažirana je sveprisutna Gigi Hadid, koju smo na istom mjestu gledali i u sezoni proljeće/ljeto 2016. Slavna plavuša pozirala je kao od majke rođena, samo u sjajnim gležnjačama, pred objektivom najtraženijeg modnog fotografa današnjice, Marija Testina.

Foto: Mario Testino

Foto: Mario Testino

Na drugom vizualu iz reklamne priče za proljeće 2017. Gigi se predstavila u nešto čednijem izdanju, odjevena u prozračne bijele komade i neodoljive slip-on tenisice.


VIŠE O TEMAMAGigi HadidStuart WeitzmanMario Testino
Povezano