Gigi Hadid i Reebok otvaraju novo poglavlje priče 'Be More Human'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.10.2016.

0

Globalna modna ikona Gigi Hadid postala je novo lice Reebok #PerfectNever platforme kojom prkosi stereotipima savršenstva

Svjetski poznati model, modna ikona i trendseterica, strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, Gigi Hadid, postala je novo lice Reebok #PerfectNever platforme, koja snažnim i univerzalnim porukama odaje počast ljepoti koju nalazimo u nesavršenosti.

#PerfectNever koncept nastoji ukazati kako nesavršenost ima predosti koje savršenstvo ne može ponuditi; to su nova iskustva, novi izazovi i nove slobode. To je ljudska mantra koja razotkriva naše prave posebnosti.

Ovom suradnjom, Gigi i Reebok žele zajedničkim snagama potaknuti sve žene da pomoću fitnessa zanemare svu negativnost koja ih okružuje i to na način da koriste tri ključna elementa Reebok delte – zaštitnog znaka brenda koji simbolizira fizičke, mentalne i društvene promjene koje se razvijaju u skladu s fitness lifestyleom. Kao model internacionalnog kalibra, Hadid je itekako upoznata s pritiskom vlastite ljepote, a to je nešto s čime se danas suočava gotovo svaka žena. Gigi je upravo kroz fitness pronašla svoj mir.

Za nju vježbanje nije samo fizički napor, već joj pomaže pobjeći od buke u vlastitoj glavi – to je jedino vrijeme kada je posvećena samoj sebi. Kao motivaciju, sve svoje nedostatke i mane pretvorila je u svoje prednosti. Naučila je “promijeniti frekvenciju” i fokusirati se na nešto posve drugo, odnosno napraviti svojevrsni reset.

Učeći kako “mijenjati frekvenciju” i vratiti kontrolu nad vlastitim životom, Hadid je otkrila da su upravo nedostaci ono što joj je pomoglo da postane boljom verzijom sebe – ali tek kada ih je prihvatila i iskoristila kao motivaciju za vlastiti uspjeh. Iz tih iskustava, zajedno s Reebokom želi motivirati i osvijestiti žene kako valja prihvatiti vlastite nesavršenosti i kako osnažiti svoju unutarnju ljepotu, snagu i odlučnost.

Kako i sama postavlja standarde suvremenog stila diljem svijeta, njezina sposobnost spajanja mode i fitnessa inspiracija je od globalne važnosti. Hadid, hrabra stilska ikona koja stalno pomiče granice, u suradnji s Reebokom želi osnažiti žene postavljajući pred njih izazove kako bi se maksimalno izrazile pomoću neustrašivog stila, postale samouvjerene u prihvaćanju vlastite jedinstvenosti te kako bi postale boljom verzijom sebe.


VIŠE O TEMAMAvježbanjesportska odjećafitness odjećaReeboksportske tajicesportski grudnjaci
Povezano