Ghetaldus Split uz brojne novitete slavi 60 godina postojanja

Piše: CroModa, Zagreb, Split
Objavljeno 01.03.2017.

1

Optika Ghetaldus Split

Optika Ghetaldus Split

Recept najdugovječnijeg branda kada su u pitanju naočale je usvajanje novih svjetskih tehnologija i znanja

Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji njegovanja znanja, postojanosti i visoke kvalitete usluga, Optika Ghetaldus Split danas s pravom nosi titulu vodeće optike u Dalmaciji. Jamstvo kvalitete bogate ponude očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima te najboljoj svjetskoj opremi za dijagnosticiranje nedostataka vida i izradu naočala.

Odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, Optika Ghetaldus Split postala je nositelj prestižnog Certifikata bonitetne izvrsnosti, čime je službeno svrstana u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Hrvatskoj. Snaga najdugovječnijeg branda kada su u pitanju naočale sastoji se u njegovanju tradicije i izvrsnosti u svim segmentima poslovanja, a usvajanje novih svjetskih tehnologija i znanja osigurava im vodeću ulogu i u budućnosti.

I u 2017. godini, u kojoj obilježava okruglih 60 godina postojanja, Optika Ghetaldus Split nastavlja s unapređenjem svojih proizvoda i usluga pa vas u ukupno deset poslovnica u Splitu, Zadru, Šibeniku, Metkoviću, Imotskom, Omišu te uskoro u Trogiru, očekuju nove kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala svjetski renomiranih brandova i najširi raspon usluga iz područja refrakcije.

U skladu s tradicijom odabira inovativnih metoda koje su korak ispred vremena, splitska poslovnica u Hrvojevoj 6 jedina u Dalmaciji ekskluzivno donosi mogućnost uzimanja osobnog 'otiska' oka korištenjem najsuvremenijeg ZEISS i.Profiler aparata. Ovaj revolucionaran uređaj omogućuje simuliranje uvjeta koji su odgovorni za manje oštar noćni vid i određivanje najpreciznije dioptrije, temeljem čega će liječnici Optike Ghetaldus Split stvoriti individualno dizajnirane naočalne leće koje će vam omogućiti sasvim novi pogled na svijet!


VIŠE O TEMAMAOptika Ghetaldussunčane naočaledioptrijske naočale
Povezano