Gdje za doček? Matoš & mačke zvuče kao dobra ideja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.12.2023.

0

Matoš & mačke

Matoš & mačke

Urbana gradska adventska scena Matoša & mački u nedjelju 31. prosinca postaje kulisa za super doček 2024. godine na otvorenome

Već vrapci na grani znaju da se na novoj pješačkoj zoni u Masarykovoj i Preradovićevoj ulici nalazi najbolji advent ove godine. A upravo će se tamo, kod Matoša & mački, održati i ludi ispraćaj 2023. Sve je spremno za party u kojemu će uživati baš svi – i mali i veliki!

Urbana gradska adventska scena Matoša & mački u nedjelju 31. prosinca postaje kulisa za super doček 2024. godine na otvorenome. Bez svečanih toaleta i make-upa i, još važnije, onog vječnog pitanja "Što obući za doček".

Prvo će u novu godinu ušetati klinci. Njihov program kreće već od 11 sati predstavom Šarenog svijeta kojemu će se pridružiti djedica sa svojom ekipicom i odbrojati posljednje sekunde do podneva. S pucnjem gričkog topa i uz mnoštvo šarenih konfeta, kreće i nazdravljanje dječjim pjenušcem i čašćenje slatkim darovima. Da stvar bude još veselija, bit će tu i besplatni facepainting, od 11 do 13 sati.

Odmah nakon podneva kreće i  zagrijavanje za odrasle (naravno, i svi su mališani dobrodošli):  DJ Stanko Bonžda i DJ Zozzo sve pozivaju na ludi Disco house party, a od 18 sati DJ pult zauzima DJ Primec koji će Matoš & mačke uvesti u iduću godinu. Za dobru klopu i još bolju cugu za ispraćaj 2023. godine pobrinut će se ugostitelji u 10 adventskih kućica s prigodnom street food ponudom i tradicionalnim domaćim zimskim jelima u slanoj i slatkoj varijanti.


VIŠE O TEMAMAAdvent u ZagrebuCaffe de MatošMatoš & mačkeAdvent kod Matošadoček Nove godine
Povezano