Gastro večeri Domenikane u Svetoj Nedelji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.06.2022.

0

Braća Nekić čekaju vas u Svetoj Nedelji

Braća Nekić čekaju vas u Svetoj Nedelji

U parku na jezeru Kipišće od 24. do 26. lipnja od 18 sati okusite svježu domaću svetonedeljsku Rajsku rajčicu u kreativnoj interpretaciji braće Nekić

Grad Sveta Nedelja u suradnji s Turističkom zajednicom i Kulturnim centrom Grada Svete Nedelje te Svenkomom u sklopu manifestacije "Domenikana – Ljeto u Svetoj Nedelji" organiziraju gastro-zabavne večeri "Paradajz from paradise" na kojim ćete moći uživati u okusima Rajske rajčice u interpretaciji poznatih kuhara.
U parku na jezeru Kipišće od 24. do 26. lipnja od 18 sati okusite svježu domaću svetonedeljsku Rajsku rajčicu u kreativnoj interpretaciji braće Nekić, majstora STREET FOOD scene koji će pripremati „rajska“ jela, zalogaje i osvježavajuće ljetne napitke.
Braća Nekić će pripremati svoj slavni pulled pork sendvič (ovaj puta s obiljem rajčica), i razne druge zalogaje koje su pripremili za ovo događanje.

U subotu, 25. lipnja gosti u pripremi vrhunskih jela pridružit će im se i poznati masterchef David Skoko sa svojim ribljim interpretacijama u sendvič varijanti te Šaptač rajčicama Marko Gržin koji će držati mini edukacije o važnosti rajčice u prehrani.

Paradajz from paradise

Paradajz from paradise

Svakog dana za najmlađe posjetitelje bit će organizirana dječja likovna radionica od 18 do 21 sat uz prigodne nagrade.

Uz rajska jela i zalogaje moći ćete uživati i u laganom glazbenom ritmu uz:
- Gypsy Jazz Kvartet (24.6.),
- Trnje Live Acoustic Band (25.6.) i
- Jet Set Band (26.6.).

Vrhunska gastro ponuda Rajske rajčice & Nekić Trucks uz ljetnu ambijentalnu atmosferu jezera/parka Kipišće u Svetoj Nedelji te lagani glazbeni ljetni ritam pružit će vrhunski ljetni doživljaj svim posjetiteljima. Opustite se i okusite vrhunska jela u Svetoj Nedelji.

VIŠE O TEMAMASveta Nedeljastreet foodRajska rajčicaMarko GržinNekić trucks
Povezano