Isprobali smo Garnier Tissue Masks: 15 minuta zabave koju koža obožava!

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 20.03.2017.

95

Garnier Tissue Masks

Garnier Tissue Masks

Isprobali smo Garnier maske za lice u maramici i oduševili se hidratizirajućom bombom koja 15 minuta pretvara u pravu malu zabavu!

Trend maski za lice u maramicama (tissue/sheet maske) zavladao je beauty svijetom, a stigao je i u redakciju CroMode. Tisuse maske idealne su za dehidriranu kožu licu koju treba što prije 'podići' i osvježiti. Pogodne su za sve tipove kože, tako da nema potrebe brinuti ako imate osjetljivu kožu. Osim što ga koža obožava, postupak nanošenja je zabavan, a i Instagram selfiji s njime dobivaju jednu sasvim novu dimenziju.

Što su Garnier maske za lice u maramici?

Garnier maske za lice u maramici dolaze u tri oblika; MOISTURE+AQUA BOMB, MOISTURE+FRESHNESS i MOISTURE+COMFORT, a na vama je da odabarete onaj koji će najbolje odgovarati vašem tipu kože. Mi smo isprobali sve tri i teško možemo izdvojiti favorita.

Garnier Tissue Masks u redakciji CroMode

Garnier Tissue Masks u redakciji CroMode

Koncept se temelji na nanošenju maske maramice od 100% prirodne celuloze bogato natopljene u formulu na bazi prirodno dobivenih aktivnih sastojaka, hijaluronske kiseline i hidratantnog seruma. Ukratko, riječ je o hidratizirajućoj bombi koja pomaže napuniti površne slojeve kože vodom, te koja jača prirodnu barijeru kože i čuva njezin mladenački izgled. Maska savršeno prati konture lica (zato su tu i rupice za oči, usta i nos), tako da svaki dio lica dobija svoju porciju svježine i hidratacije.

Kako se nanosi?

Jednostavno i zabavno | Foto: CroModa

Jednostavno i zabavno | Foto: CroModa

Koncept nanošenja maske izuzetno je praktičan i zanimljiv, i što je najbolje; traje samo 15 minuta. Koraci za upotrebu nalaze se na poleđini pakiranja, pa se možete poslužiti njima, ali postupak je stvarno jednostavan! Nakon otvaranja pakiranja, maska se odmota i nanosi na (očišćeno) lice. Bijela strana maske nanosi se na lice, a plavi sloj se skida. Maska se nakon toga fiksira na lice, a onda slijedi 15 minuta uživanja u ugodnom mirisu i osvježenju. Ne zaboravite 'okinuti' i poneki selfie, šteta je ne zabilježiti ovako zabavan beauty ritual! Nakon skidanja maske, višak tekućine se može utrljati u lice ili odstraniti blazinicom.

Što nas je najviše oduševilo?

Iako je maska jako vlažna, pomalo ljepljiva, nakon nanošenja na lice nije se pomakla ni milimetra, nije bilo nikakvog iritantnog osjećaja peckanja ili kapanja tekućine. 15 minuta, koliko se maska drži na licu, idealno je za iskoristiti za uređivanje noktiju :-) Djelovanje maske osjeća se gotovo odmah. Maska ugodno hladi lice, a ono dobiva obožavanu elastičnost i hidrataciju. Maska ugodno prirodno miriše i nema miris alkohola.

Što je bilo nakon skidanja maske?

Pore su se vidljivo smanjile, koža je bila elastičnija i svježija već na prvi pogled, a najbolje od svega je da se nakon skidanja maske puder za lice nanosi mnogo lakše, bolje se upija i koža djeluje mekše i umirenije.

Zašto trebate isprobati Garnier maske za licu u maramici?

Pristupačna cijena, izuzetno laka i zabavna primjena i osvježavajući efekt u samo 15 minuta odlična su pozivnica za isprobavanje maski Garnier Tissue!


VIŠE O TEMAMAmaske za liceGarnierGarnier Tissue Masks
Povezano