Garnier Color Sensation: 19 sofisticiranih nijansi za kosu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.04.2012.

24

Garnier Color Sensation

Garnier Color Sensation

Bogata paleta s 19 novih, sofisticiranih nijansi omogućuje svakoj ženi da odabere upravo onu boju koja će na najbolji način izraziti njezinu posebnost, ljepotu i ženstvenost

Prva Garnierova formula obogaćena intenzivnim pigmentima i bazom velike pokrivne moći koja omogućuje potpuno prekrivanje svake vlasi. Rezultat je luksuzna i jaka boja.

Nova formula Color Sensation 100% prekriva sijede čak i na kosi koju je teško obojati. Boja ostaje intenzivna i do devet tjedana. Color Sensation formula obogaćena je cvjetnim uljima i sedefom za intenzivno reflektiranje svjetlosti i gotovo zaslijepljujući sjaj. Kosa naprosto zrači i ostavlja svilenkasti osjećaj pod prstima.

Zahvaljujući cvjetnim mirisima i nježnoj formuli s malo amonijaka, boja za kosu Color Sensation pretvara nanošenje boje u pravi užitak. Bogata i brzo otapajuća kremasta tekstura miješa se u trenu. Jednostavna je za uporabu, brzo se nanosi i lako prianja uz svaku vlas, bez kapanja.

Bogata paleta s 19 novih, sofisticiranih nijansi omogućuje svakoj ženi da odabere upravo onu boju koja će na najbolji način izraziti njezinu posebnost, ljepotu i ženstvenost!

Plave i ultraplave nijanse zaslijepljuju sjajem, ali bez narančastog učinka. Ledenoplave boje intenzivno reflektiraju svjetlost i otkrivaju ženstvenost. Duboke, bogate i intenzivne crvene boje koje se ne gase. Strastvene i sjajne, podižu samopouzdanje i snažno naglašavaju prirodnu ljepotu. Intenzivne smeđe nijanse svojim suptilnim toplim ili hladnim pramenovima bude maštu i zavodnički duh. Duboke crne boje presijavaju se od tajanstvene dubine do zrcalnog sjaja.


VIŠE O TEMAMAGarnierboje za kosuColor Sensationpramenovi
Povezano