Funkerman u subotu u Shamballi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2011.

0

Funkerman

Funkerman

U subotu 19.11.2011. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa FreSh gostuje još jedno veliko svjetsko ime, globalno popularni glazbeni producent i DJ – Funkerman

Kao i Fedde, Funkerman dolazi iz Nizozemske, rođen je u Bredi. Još od ranih nogu pokazivao je ljubav prema američkom Hip-Hopu, klasičnom soulu, discu i funku do prvih valova američkog housea. Njegova je misija uvijek bila stvaranje i sviranje nove i uzbudljive glazbe, koja sadrži elemente svih navedenih, rezultirajući jedinstvenim novim zvukom.

U 2005. godini, bio je na vrhu nizozemskih klupskih ljestvica sa "Rule the Night" i "The One". U 2007. je bio na Dutch Top 40, Mega Single Top 100 i Mega Top 50 zahvaljujući suradnji s Feddeom le Grandom pod imenom "F to the F" sa singleom "Wheels In Motion". Iste je godine završio na svim relevantnim međunarodnim glazbenim ljestvicama svojim najpopularnijim singleom "Speed Up". Od tada je Funkerman neizostavno ime na line-up-u svih većih partya i festivalima elektronske glazbe.

Uz Funkermana, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati seksi plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava. Cijena ulaznice je 30 kuna.


VIŠE O TEMAMAFunkermanShamballaelektronska glazbaFedde le GrandJoe 2 ShineMarc Bucca
Povezano