Fstival čokolade Opatiju pretvara u raj za sladokusce

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.10.2021.

0

Foto: Turistička zajednica grada Opatija

Foto: Turistička zajednica grada Opatija

Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici

Šećer na kraju godine Opatiji će donijeti novo izdanje Festivala čokolade. Bajkovita atmosfera adventski raskošno uređenog grada bit će sjajna kulisa za vrhunske slastice koje će se, ekskluzivno za 15. Festival čokolade, vratiti u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner. Svečana prigoda zahtijeva i svečani ambijent, pa će se tako jubilej najslađe opatijske manifestacije proslaviti pod slavnim kristalnim lusterima najstarijeg hrvatskog hotela.
Od 3. do 5. prosinca posjetitelji sajma „Čokoladna čarolija“ moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga „slatka iznenađenja“ koja su pripremili organizatori.  Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih „craft“ čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu.
Romantične zimske večeri u adventskoj Opatiji zasladit će najveća i najdugovječnija hrvatska manfestacija posvećena čokoladi, a hedonistički užitak u božanstvenim okusima upotpunit će prigodni program u opatijskoj tvornici čokolade Milenij Choco, kao i posebno osmišljeni čokoladni deserti u brojnim hotelskim i ugostiteljskim objektima. Taj slatki „life style“ neće ostati samo na nepcu, već će se u čokoladi moći uživati i cijelim tijelom, jer će se ova namirnica „umiješati“ i u tretmane opatijskih spa & wellness centara.

VIŠE O TEMAMAOpatijačokolada
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se