Frontmen Slipknota na solo koncertu u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.11.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

S više od 25 milijuna prodanih albuma i desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije persone žestokog žanra uopće

Corey Taylor, jedan od najznačajnijih metal vokala posljednjih 25 godina, frontman multiplatinastih stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi na naše prostore sa svojim solo projektom. Ekskluzivan klupski koncert održat će u Tvornici kulture u četvrtak 6. lipnja 2024. godine.

S više od 25 milijuna prodanih albuma i desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije persone žestokog žanra uopće. Nemjerljivo je utjecao na kulturu i kao #8 neuništivih Slipknot i kao prvo ime platinama nagrađenih Stone Sour. Na novoj turneji idućeg proljeća promovirat će aktualan samostalni album „CMF2“, a uz pjesme s novog izdanja ste liste sadrže i iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere.

Globalno gledano, Coreyev Slipknot jedan je od najvećih i najutjecajnijih metal bendova posljednjih 25 godina. Na svom kontu imaju 13 platinastih i 44 zlatna albuma, od kojih su čak tri debitirala na prvom mjestu Billboardovih 200 („All Hope is Gone“, „.5 the Gray Chapter“ i „We Are Not Your Kind“), a prodali su više od 42 milijuna ploča.

Stone Sour hvatili su pak dva zlatna albuma i šest multiplatinastih, platinastih i zlatnih singlova. Coreyev prvi solo album „CMFT“ objavljen je 2020., dok je nasljednik „CMF2“ predstavljen 15. rujna ove godine.Ulaznice u prodaju kreću u petak, 1. prosinca u 10:00 po cijeni od 39 eura. Ta cijena bit će na snazi do 22. prosinca. Od 23. prosinca do 29. veljače 2024. za ulaz će trebati izdvojiti 43 eura, od 1. ožujka nadalje 47. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online na Eventimu i Entriu, dok će hard copy ulaznice biti dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Music Shopu Rijeka.


VIŠE O TEMAMACorey TaylorSlipknotkoncerti u ZagrebuStone Sour
Povezano