Frizure za jesen 2010: Pletenice, valovita kosa, kraća frizura...

Piše: She.hr
Objavljeno 27.08.2010.

0

Predstavljamo vam nekoliko trendy - jednostavnih, neodoljivih i slatkih - frizura za jesen 2010.

Predstavljamo vam nekoliko trendy - jednostavnih, neodoljivih i slatkih - frizura za jesen 2010.

Frizure za jesen 2010.

Frizure za jesen 2010.

Više ni sami neznate što biste sa svojim lookom? Probali ste sve moguće, make-up trendove, odjevne kombinacije, cipele, torbice, modne dodatke i zasitili se svega.  Želite osviježiti svoju svakodnevnicu, a neznate kako? Probajte možda s novom frizurom. Ne mora biti neka velika promjena, dovoljno je napraviti samo par poteza i nova ste žena.

Pletenica na stranu: Frizura koja je sveprisutna dugo godina - pletenica. Još u doba Indijanaca, njihove žene su običavale svoju dugu, crnu i gustu kosu vezati u pletenicu bilo da pada po leđima ili je po strani. Taj trend se vratio na velika vrata.

Ne iziskuje nikakvu posebnu vještinu, a ostavlja nonšalantan i seksi izgled. Filmske i pjevačke zvijezde kao i obični smrtnici poludili su za ovom vrstom frizure. Ako vam se sviđa, probajte se osviježiti ovim lookom.

Frizure za jesen 2010

Frizure za jesen 2010

Duga i valovita kosa: Kosa vam je prirodno ravna bez imalo volumena. Patite kada pokraj vas prođe žena bujne i valovite kose, raspuštene tako da pada po njenim ramenima. Nemojte očajavati i živcirati se, takvu kosu možete i sami imati i to u samo par poteza. Nabavite uvijač za kosu, namotajte par pramenova, ostavite par sekundi, otpustite pramenove i vaša kosa odjednom postaje bujnija i valovita. Senzualan i seksi izgled koji odgovara vašem karakteru.

Frizure za jesen 2010

Frizure za jesen 2010

Kraća frizura: Malo žena ima dovoljno hrabrosti svoju dugu i pomno puštanu kosu ošišati. Oduvijek se smatra da je sinonim žene upravo njena duga i njegovana kosa. No međutim, nemamo svi isti oblik glave, gustoću kose, oblik čela i crte lica. Trebali bi obratiti pozornost i paziti da prilagodite frizuru obliku glave. U slučaju da imate savršeno lice za kraću kosu, nemojte se bojati, već budite hrabri i isprobajte neku od neodoljivih kratkih frizura ovoga ljeta.

Frizure za jesen 2010

Frizure za jesen 2010

Kosa do ramena: Ova vrsta frizure idealna je za žene koje se ne usude ošišati svoju kosu prekratko. Frizura koja odgovara skoro svakom obliku lica za razliku od kratke kose. Prednost ovakve dužine je mogućnost kombinacije kratke i duže frizure. Postoji puno različitih načina šišanja kose kada je kosa srednje dužine. Odaberite frizuru koja se vama najviše sviđa i za koju mislite da bi vam najbolje odgovarala. Sa šiškama ili bez, postepeno ošišana ili ravan rez. Pronađite savršenu frizuru i napravite promjenu.

Frizure za jesen 2010

Frizure za jesen 2010

www.she.hr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se