Frizure za 2019. godinu: Poznate Hrvatice pokazale što će sve biti IN

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2018.

112

Foto: Danijel Galić za Silky

Foto: Danijel Galić za Silky

Silky profesionalni preparati za kosu donose trendove za 2019.godinu u novoj kampanji koju predstavljaju poznate hrvatske glumice

Sljedeće godine, koja nam se približava, prevladavat će plava i sve nijanse smeđe te vrlo česta kombinacija upravo te dvije boje.
Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

U novoj kampanji glumice Sanja Vejnović, Barbara Nola, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Kristina Krepela, predstavljaju ono sto će biti hit. Ecija Ojdanić prepoznatljiva je po svojoj svijetloj boji kose koja zbog uloga često varira od nijanse do nijanse pa prelazi iz plavog u smeđe, dok Ana Begić obožava svoju ledeno plavu boju. 


Barbara Nola

Barbara Nola

Barbara Nola preferira zlatnu nijansu, a Ana Maras Harmander svoju kestenjastu smeđu boju prošarala je svijetlim karamel tonovima.

Ana Maras Harmander

Ana Maras Harmander

Sanja Vejnović prelijepa je brineta i najvjernija je toplim smeđim nijansama. Kristini Krepeli najbolje stoji boja tamne čokolade.

Sanja Vejnović

Sanja Vejnović

Stilisti Studia Marcela za svaku od glumica odabrali su i po jednu frizuru  za novogodišnju noć. Styling upotpunjuju srebrne haljine dizajnerice Ivane Jurić. Upitali smo direktoricu lanca frizerskih salona Studia Marcela Jadranku Pezo i zastupnicu u Hrvatskoj za Silky sto će se od frizura nositi ovih blagdana.

Kristina Krepela

Kristina Krepela

"Klasične svečane frizure su out , zamijenile su ih ležernije varijante raspuštene kose no volumen se vraća na velika vrata, ali u blažoj vatijanti. Ono što će obilježiti slijedeću godinu su šiške koje izvrsno nose Kristina, Barbara, Ecija, te Sanja i Ana u malo dužoj varijanti”, ističe Pezo.

Ana Begić Tahiri

Ana Begić Tahiri

Kada razmišljamo o frizurama potrebno je razmisliti i o razdjeljku jer kažu da on uvelike odražava osobnost stoga treba paziti na koju stranu ćete ga nositi.

VIŠE O TEMAMASanja VejnovićBarbara NolaEcija OjdanićAna Begić TahiriAna Maras HarmanderKristina Krepelaboje za kosufrizure za dugu kosuSilkyStudio Marcela
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se