Fresh Mountain je iza nas, s nestrpljenjem čekamo Fresh Island

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.04.2019.

1

Fresh Island Festival | Foto: Laurence Howe

Fresh Island Festival | Foto: Laurence Howe

Poznati hrvatski hip hop festival Fresh Island uspješno je lansirao svoju zimsku varijantu na francuskim Alpama, u bajkovitom resortu Les Orres

Kreatori dobro poznatog Fresh Island festivala odlučili su vruću ljetnu atmosferu sa Zrća premjestiti u totalno drugi scenarij, na snježne vrhove francuskih Alpi - u bajkoviti resort Les Orres. Tako je nedavno svoju premijeru doživio Fresh Mountain, prvi urbani hip hop festival na snijegu i to u trajanju od čitavih sedam dana.
Skijanje, bordanje, hip-hop, uk afrobeats, trap, dancehall, r’n’b, sanjkanje, prefini francuski kroasani, sirevi i bageti su pojmovi kojima bismo mogli sumirati ovaj festival. Ugodna snježna atmosfera privukla je nešto više 500 posjetitelja na ovaj intimni butik festival.
Za dnevne open air partyje na skijalištu te noćne provode u zatvorenom bile su zadužene britanske i francuske DJ ekipe - Faded, Shorebitch, Hip Hop Brunch London i Good Dirty Sound, uz naravno neizostavnu potporu domaćih snaga iz Fresh Island Soundsystema.

Događaj su obilježili nastupi legendarnog britanskog UK garage dvojca DJ Lucka i MC Neata koji su zapalili atmosferu na gotovo 2000 m nadmorske visine, a što je u smislu glazbenih festivala prava rijetkost. Istaknuti nastup zabilježio je i britanski virtuoz DJ Semtex te njegov sunarodnjak B Young. Njih obojicu publika će imati priliku vidjeti i na ovogodišnjem izdanju Fresh Island festivala na Pagu (koji je već najavio izvođače kao što su Tory Lanez, Lil Uzi Vert, Yxng Banea ili pak Gunna).

Vidimo se na Zrću!

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliFresh Mountain FestivalFresh Island FestivalFadedShorebitchHip Hop Brunch LondonGood Dirty Sound
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se